TEMA: KULTURPRÄGLAD NATUR OCH BIOLOGISKT KULTURARVLeta efter biologiskt kulturarv i naturen. Besök vår webbsida www.slu.se/kulturarvsbingo (eller använd QR-koden i artikeln) för att läsa mer om de olika tecknen på kulturarv som man kan hitta i naturen. Packa sen en väska med gofika och ge dig ut i skog och mark! Se hur många kulturarvsbingo-rutor du kan kryssa för.

PS: om du inte vill använda tidningssidan finns bingobrickan som en pdf nedan att skriva ut – eller så fotar du av den innan du ger dig ut. Lycka till!

Ladda ned Kulturarvsbingo som en pdf.

qr-kod.

Tre gånger tre bilder. Översta raden från vänster: 1) En rosa-brunfläckig gris ligger i en dypöl. Foto. 2) Närbild på röda äpplen. Foto. 3: Närbild på en krollilja där en brun fjäril sitter. Foto. Mellersta raden från vänster: 1) I en snöig skog står en död en. Foto. 2) Ängsmark med stenbumligar och enar. Foto. 3) Ett träd med flera stammar. Foto. Nedersta raden från vänster: 1) Ett hamlat träd om våren. Foto. 2) Närbild på en gullviva. Foto. 3) Ett vinterlandskap, ett stort träd står bland många andra träd. Foto.